fredag, desember 22, 2006

Snart ordentlig jul i stua


Lenge siden jeg har oppdatert her nå. Det har vært travelt med diverse juleavslutninger, gavehandling- og laging og baking og alt som skal være ferdig til jul.

Men nå er alle gavene i hus, huset er ryddet og vasket og juletreet står ute på verandaen og venter på å bli tatt inn! Vi må handle litt mat, men det blir gjort i kveld.

Nå gleder jeg meg til julaften og aller mest til at jentene skal åpne gavene sine! Jeg vet de kommer til å bli så glade og fornøyde! ;)

Det har blitt dårlig med scrapping de siste ukene, men jeg har iallefall rukket å lage noen layouter til Papirloftet. Nå gleder jeg meg til å romjulen og håper det blir scrappetid på meg da!

Her er noen bilder fra de siste ukene. ;)

Nissekjolen Hanna har på seg sydde jeg en natt - etter en mislykket handletur hvor det var utsolgt for søte nisseklær overalt... Og når jenta skulle på nissefest i barnehagen og det siste hun snakket om før hun la seg var nissekjolen jeg skulle få tak i - vel, da hadde jeg vel ikke noe valg! ;)
Jammen flaks jeg fant rødt fleecestoff og litt hvitt teddystoff i en kasse! Og så fikk jeg prøvd symaskinen med stoff og - det fungerte heldigvis utmerket enda. ;)
4 kommentarer:

Rita sa...

Så herlige bilder med masse førjulsstemmning du har lagt ut. Må være kjempe deilig å være ferdig med vasking og rydding og klar til jul. Skal si du er litt av en tusen-kunstner. Kjolen til Hanna ble jo kjempe flott. Så deilig å kunne sy litt selv.
Ønsker deg og dine en riktig god jul!!
*Klem*

Helle sa...

Så koselige bilder. Ja førjulstiden er travel, mye som skal gjøres og mange avslutninger som man skal forberede og delta i. Nå har roen senket seg hos meg, og jeg håper du har kommet i mål med dine ting også! Men du er jo fantastisk, rekker til og med å scrappe i denne tiden.
Jeg ønsker deg og dine en fredelig og deilig jul!!

Hege sa...

Så flotte bilder du har lagt ut her da. Ser ut til at familien er i julestemningmodus:-) Jammen meg er ikke du dyktig og effektiv. Den lekre kjolen da! Ønsker deg og dine en riktig fin og koselig høytid!

Ellen sa...

Vil ønske deg ei riktig fin og fredfull julefeiring med alle jentene dine (og mannen da;o) )
Masse flotte ting har du laget - og jeg gleder meg til mer i 2007!
GOD JUL!!