mandag, oktober 09, 2006

Nye layouter


Ja, så var avstemmingen i 3.runde på Minnopol på Minneriket over, og jeg havnet overraskende på en delt 2.plass. :)
Hjalp ikke så mye i forhold til oppgave nr. 4, for rytterne vant og havnet på Blue Moon Café, hvor oppgaven er å lage en monokromatisk blå eller lilla layout. Og uten å kunne bruke innslag av andre farger i det hele tatt, må jeg jammen tenke litt på denne...

Har fått laget to layouter i dag. En til en utfordring jeg fikk av Kathrine om å scrappe en side til BOM'en min om en verdi... Jeg måtte skrinlegge mange av ideene mine, for jeg manglet bilder - men her er det jeg fikk til. Tid er viktig synes jeg, og da i forhold til å ta seg tid til å være tilstede i eget liv, og for familie og venner!Den andre layouten laget jeg til DT på Papirloftet. Jeg må bare si at jeg digger Cherry Arte papirene - de er så lekre. Og da jeg tok bilde av Ida som lå på sofaen og slappet av med en is og bok i dag ettermiddag, måtte jeg bare scrappe det med en gang. Jeg fikk til og med testet kalenderstempelet - det er så kult!

6 kommentarer:

Rita sa...

Taus LOen din gjorde virkelig inntrykk på meg. Den var både sterk og rørende. Takk for at du deler den med oss. SM må være vondt og vanskelig både for den det gjelder, men også for de rundt som så gjerne vil hjelpe. Ønsker dere masse lykke til fremover både store og små. *Klem*

ania sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
ania sa...

Urk, man kan ikke editere...her er denne igjen:

Elise-LO'en er helt nydelig, så sart, sårbar og så lekker samtidig - jeg synes du greide utrolig bra å fange stemningen og det du ville formidle med den LOen :) Er fortsatt nysgjerrig på resten av teksten om du engang føler for å dele den :)
Og så synes jeg tittelen din var så kult stemplet....jeg vet ikke hva som er verst, monokromatisk LO eller fortsatt skrivestue om du hadde vunnet ;) Cherry Arte LO'en din på Papirloftet la jeg merke til, den var så kul og gjorde at jeg fikk lyst på kalenderstempelet selv :D Kanskje om den ikke er utsolgt neste gang jeg legger inn en bestilling der :) Og så synes jeg du greide utfordringen bra - lekkert oppsett og tid er så absolutt en verdi vi alle bør ta vare på :) Ha en fortsatt god tirsdag!! :)

Catrine sa...

Jeg må bare få presisere at det ikke dreier seg om Selektiv Mutisme - selv om det nok er mye som ligner...

Og Ania, hele teksten ligger på Minneriket. ;)

Synnove Olava sa...

N Y D E L I G.... :O)

Begge layoutene er kjemepnydelige...

Heidi sa...

Elises layout er nydelig Catrine!!! Den om deg selv er også det altså...men Elise sin er virkelig rørende!

Gleder meg til å se monokromatisk blå eller lilla fra deg!!!

Heidi