mandag, oktober 16, 2006

Ny uke

Noe rart er skjedd med bloggen min, for jeg får ikke opp disse hurtigtastene for å endre skriftstørrelse, linke, legge inn bilder osv...?

I helga har skolekorpset hatt loppemarked, og med to barn der, blir det endel jobbing på oss voksne. Fredag ettermiddag/kveld var Arve med å kjøre lopper opp i idrettshallen og i går stod jeg og solgte pynt og nips. Jeg er jammen glad det er et helt å til neste gang! *hihi* Men omsetningen var beste på mange år - så det er jo kjempeflott!

Lørdag hadde jeg besøk av en venninne og barna. Så småjentene storkoste seg med lek hele dagen! Ida var med en venninne på Oslo Horse Show og kom ikke hjem før klokka var nesten halv tolv om kvelden. Men hun hadde hatt det kjempemoro og var storfornøyd. Hadde med kamera, så jeg få sjekke om hun har tatt noen ok scrappebilder tenker jeg. ;)

Har vært effektiv på scrappefronten og i helga. Fredag scrappet jeg Minnopoloppgave 4 på Minneriket. Og så har jeg fått laget noen nye LO'er til Siri. Fikk brukt noen av høstbildene av Hanna fra forrige post - sammen med de lekre Signature Suite papirene fra MME!

3 kommentarer:

ania sa...

Så snodig? Du er vel ikke i "edit html" mode? "compose" mode er den normale liksom..og der igjen har du preview moden og... kjekt med marked som går bra da - selv om det blir litt mas og lange dager :) Og de siste LO'ene dine til PL har bare vært så fantastisk nydelige :) :) Og jeansLO'en til minnopolen var kul :)

Kathrine sa...

Jeg har også hatt problemer med blogger i det siste - håper du finner ut av det hos deg!

Du lager alltid flotte loer!! Superkul jeanslo.

Nina sa...

Kan tenke meg høstbilder blir bra med Signature Suite! Gleder meg til å se!