fredag, oktober 27, 2006

Jeg har ryddet

Ja, i scrappesakene mine altså. :P

Dvs. i arkene og restepapiret. Nå er alle mønsterarkene sortert etter merke og kartongen etter farge. Dessuten har jeg kastet masse småbiter av restepapir som jeg jo aldri kommer til å bruke... Skjønner ikke hvorfor jeg har samlet på dem i det hele tatt. *dåner*


Så nå ligger den en pen bunke jeg tenkte å høre om barnehagen eller SFO har lyst på. Kan jo ikke akkurat kaste det, for noen av papirene er jo nesten ikke klippet i i det hele tatt.


Nå gjenstår det bare å få orden på stæsj og klistermerker, rub-ons og blomster. Jeg tror jeg trenger mer oppbevaring før jeg gjør noe mer, så kanskje jeg må ta meg en tur på Ikea til uka.


Ellers har de siste dagene vært gode scrappedager. Jeg har fått laget et par LO'er til Siri, og Minnopol LO'en med sangtittel er ferdig. Ja, jeg laget like godt to stykker, men har bare levert den ene da. Dessuten har jeg fått gjort en utfordring jeg fikk av Gyda - bruk minst 5 knapper fra hver pose du har kjøpt i det siste. Heldigvis har jeg begrenset meg, og har bare 4 poser. *fnis* Så jeg brukte flueprinsippet og laget denne utfordringen og Minnopol som en LO.
Her er LO'en som ikke ble sendt til Minnopol, med engelsk tittel og greier... Vel, bildet av Hanna har jeg hatt liggende siden i fjor vinter, så det var på tide det kom i album. Vi hadde jo altfor mye snø forrige vinter, og det var ikke alltid like moro når man havnet med ansiktet nedi snøen. Stakkars liten... Både papirer og det meste utenom overskriften er fra et MM kit jeg vant på treffet forrige lørdag.
Ja, og så har jeg shoppet på ebay for første gang. Så verdens kuleste journalingstempel på treffet forrige lørdag, og etter et par dagers leting kom jeg over ett på ebay. Nå er det sendt og på vei til meg - jeg gleder meg masse!!!

3 kommentarer:

Heidi sa...

WOW...jammen er du effektiv du da!! Skjønner ikke hvordan du rekker med alt jeg...og i tillegg produserer så flotte og spennende layouter hver gang!!

Har forresten også ett sånt sett med stempler på vei over dammen...LOL...+ litt følge.

Ha en flott helg!

Heidi

ania sa...

Åh det ble utrolig flott det da! Så kult at du fikk brukt av pakkene du vant, det ble helt perfekt :) Gled deg til stemplene!! *fnis*

Nina sa...

For en stilig LO! Likte den veldig godt! Alltid like "gøy" å rydde i scrappesaker *fnis*