mandag, oktober 02, 2006

Høstferie

Ja, nå har vi høstferie her. Dagen begynte med tåke og regn, men heldigvis ble det bedre. Nå regner det iallefall ikke mer. Dessuten har vi nettopp kost oss med nybakte rundstykker, og Ida har laget eplekake som står i ovnen nå.

Her er mitt bidrag til Minnopol, oppgave 2. Vi skulle lage en layout med alle regnbuen farger. Jeg fikk iallefall brukt opp en masse restepapirer fra Basic Grey. Og scrappet et bilde av Hanna som er litt artig. ;)Nå er oppgave 3 i gang. Der skal vi scrappe en LO med masse tekst og uten bilder... Jeg har forsåvidt en tekst jeg har skrevet for å bruke på en LO en gang, men jeg hadde i grunnen tenkt å bruke et bilde og der. Vel, jeg får tenke litt til og håpe at jeg finner på noe smart!

Ellers har vi ingen store planer for høstferien. Jeg har nesten lovet jentene en tur på kino, vi må bare finne en film som kan passe for dem alle. Og så lurer jeg litt på å ta en tur til badeland på Risenga i Asker. Det har iallefall fått gode skussmål, så det hadde nok falt i smak hos jentene. Ja, og så blir det kanskje en liten handletur til Sverige en dag.
Jeg håper jeg får scrappet litt innimellom og. Men jeg må ta mer bilder... Siden vi flyttet har jeg igrunnen vært superslapp der, så jeg må skjerpe meg så jeg ikke slipper opp for scrappebilder!

3 kommentarer:

ania sa...

LO'en din der er bare så herlig! Så mange glade farger lappet sammen, og det bildet! Det med å ta mindre bilder - kanskje det også er årstiden? Jeg måtte skjerpe meg og ta en liten fotosession her forleden, fordi jeg også la merke til at det ble tatt mindre bilder her hos meg. Men - høsten er foreløpig litt kjedelig og trist her til at det frister å ta bilder :P Lykke til med kinovalg og badeland! :) Må finne på noe gøy med ungene på slutten av uken jeg og tenker jeg :)

Linda sa...

Loen var superskjønn! :-) Herlig bilde. Håper du har det fint, cathrine. Kos deg med høstferie lamme jentene, og husk kamera. ;-)

Ellen sa...

Den fargerike LO'en var bare kjempeflott!! Og herlig bilde, som vanlig!:o)
Tusen takk for hilsen i nybloggen min, forresten! Koselig at noe titter innom! Nå skal jeg lage en bildeløs LO! Stønn!;o)