tirsdag, oktober 31, 2006

Det snør, det snør...

tiddelibom...
Heldigvis er det stoppet nå, men det har kommet et godt lag med snø i løpet av ettermiddagen og kvelden. Jentene var i ekstase, og Hanna måtte ut og teste snøen med en gang vi kom hjem fra besøk i dag.

Og så er det jo Halloween, så vi har feiret med hjemmelaget gresskarsuppe og edderkoppmuffins. *fnis*


Det var Hanna som fikk velge hvordan ansiktet på gresskaret skulle være, og det har stått fint utenfor døra med lys i i kveld. Jeg hadde kurven med godteri klar, men jeg vet ikke om det var været som gjorde det - det var bare to ring på døra i kveld...

Og så går jo Minnopol sin vante gang da... Her er min med tittel fra sang fra hitlisten det året jeg ble født. Jeg fikk brukt en fin bunke knapper iallefall, og scrappet et bilde som har ligget her lenge...


Neste oppgave er å lage en LO med inspirasjon fra et eventyr. Jeg var helt blank, men etter en liten brainstorming med de andre Støvlene (laget mitt), poppet det opp med ideer. Så nå har jeg både funnet bilde og tegnet en kjapp skisse. Det er kort frist på denne oppgaven, så jeg satser på å få laget den i morgen.

7 kommentarer:

Heidi sa...

Jammen flotte hekser du hadde i hus. Her har vi ikke fokusert på Halloween i det hele tatt i år. Barnehagen lot temaet ligge...og da gjorde vi det samme. Det har riktignok vært noen hekser, spøkelser og kaniner...fnis...på døra, men ikke det helt store rush'et i år nei.

Flott layout du laget til sang oppgaven. Gleder meg til å se eventyret ditt!!!

Heidi

ania sa...

HIhi så søte jentene er som "skumle" hekser :D Ble gresskarsuppa noe godt? Jeg har fortsatt en gresskar liggende ute i hagen vi ikke har brukt. Hmm. Burde kanksje prøve gresskarmat ja. Brukes innmaten eller kjøttet på "veggene" til sånt mon tro. Og LOL, måtte bare le litt da du skrev at du hadde sydd fast alle knappene til den LO'en..haha for en jobb! Jeg hadde bare limt på jeg, lat som jeg er :)

Catrine sa...

Ania, gresskarsuppe er godt. Den er mild med en liten spiss liksom. Vel - iallefall den oppskriften jeg bruker. Og man bruker kjøttet på veggene i gresskaret. Kjernene kan man jo riste i ovnen og salte og spise som snacks, men det orket jeg ikke gjøre denne gangen, så de havnet i søpla. ;o)

Hege! sa...

Hei!
Så søte Halloween-hekser du har!!
skikkelig skumle *fnis*
Og eventyret ditt ble knallflott!!!

Hilde sa...

For noe flott halloween jenter du har!!

Liker godt den siden din med "knapper i hjerte" Nydelige farger og flott bilde.

Monica sa...

Nydelig LO og herlige Halloween-jenter :)
Takk for i går, var veldig koselig, både å få se det utrolig fine huset deres og ikke minst scrappe/skravle. Dere merket vel kjapt at jeg var skravlesyk når jeg kom *fnis*
Takk for at du kjørte meg hjem!!
*klem*

_Kine sa...

Psst! Fy fillern så mange kule layouter du har lastet opp i Papirloftets galleri! :)