fredag, september 01, 2006

Vi har flyttet

Egentlig nettløs, men jammen er det bra med naboer med usiktra trådløst nett. ;)
Nå har vi faktisk bodd her i huset i over en uke - og det føles mye lengre... Vi trives godt alle sammen, selv om det fremdeles råder litt kaos her og der. I dag fikk jeg endelig funnet frem scrappesakene mine igjen. En temmelig midlertidig og litt kaotisk løsning inne på soverommet. Men jeg har da fått scrappebordet på plass og kan faktisk sette igang når det passer meg. Jeg venter ivrig på en pakke fra Siri med lekre Bohemia og Urban Lily. Ja, og så nye Cosmo Criket som jeg gleder meg veldig til å se i RL!
Jeg har nettopp sittet her og valgt ut bilder jeg skal scrappe. De må redigeres litt og sånn, men jeg har mange LO'er som venter på å bli laget nå.

Ellers begynner vi å komme litt i orden her. Fikk endelig tak i TV-benk sånn at vi kunne feste bokskap og ting i veggen og få tømt noen av kassene i stua. Så nå ser det faktisk noenlunde ryddig ut i den ene delen iallefall. Jeg har allerede vært på Ikea to ganger denne uka *blush*, men enda kommer jeg på et par ting jeg skulle hatt derfra... *hehe*

Men nå er det snart helg og scrappetreff. Jeg gleder meg masse, masse!!! Scrappemessa i helga blir nok ikke besøkt for min det - har brukt litt for mye penger på husting den siste uka. ;) Men det er greit, jeg får jo snart pakke i posten, og jeg synes nå egentlig scrappetreffet er det hyggeligste med hele messa jeg da.

Og i morgen skal jeg på ost og vin hos en venninne! Gleder meg mye til det og - dette blir garantert en flott helg!


Jeg var forresten på Plantasjen i dag, og da jeg så denne paprikaplanten måtte den bare være med meg hjem. Gleder meg til å smake! Men det beste av alt - den skulle vannes når bladene begynte å henge litt og det passer meg perfekt. ;)

5 kommentarer:

Linda sa...

Min erfaring er at man flytter leeenge før man er ferdig. Hihi. Så mye nytt å bli vant til å nye behov på en måte, før alt faller på plass. Kos dere med det nye huset! :-)

Venter også på dødslekker pakke. Gleder meg! Whiii!!

Nina sa...

Så deilig å begynne å komme litt ut av pakker og esker da, orker ikke engang tanken på å skulle flytte jeg :P
Kos deg med pakke når den kommer, og hygg deg på treff imorra! Skulle gjerne vært der, men...

Planter som skal vannes når de henger med hue er kjempepraktiske, sånne kan gjerne bo hos meg også *fnis*

Kathrine sa...

Ha en trivelig treffdag!
Og jeg fikk også lyst på paprikaplante..

ania sa...

Haha - sånn plante må jeg få meg også -- en som ikke trenger konstant og nøyaktig stell, altså :D Du har vel kost deg på treff allerede du :) Og så flott å høre at dere alle trives godt allerede! :)

Monica sa...

Hei snuppa! Takk for sist, var veldig koselig, og altfor sjeldent ;) Takk for skyssen hjem, håper det gikk greit opp igjen, for et føre! (hvis man kan kalle det føre uten at det er vinter og snø *lol*
Kos deg masse i huset, med scrappingen og ikke minst på Ikea *knegg*
Gleder meg til jeg får komme å snike ;)
Idag skal forresten jeg hente pakke fra loftet også, jippi!! :)