mandag, september 18, 2006

Sløvedag...

Mandag igjen - jeg synes ukene flyr... Neste uke drar Ida på leirskole. Jeg synes ikke det er lenge siden vi satt på foreldremøte i 1.kasse og planla hvor vi skulle søke dem hen. ;)

I dag har jeg igrunnen vært ganske lat - med god samvittighet. *hehe*
Jeg gjorde unna vasking og sånn i går, så idag har jeg bare ryddet og vasket noen maskiner med klær. Og så har jeg sløvet på sofaen med noen scrappeblader og gjort ferdig en layout jeg begynte på i går kveld.
Ja, og så har jeg funnet frem litt ting og tang jeg må bli kvitt. Noe går til loppemarkedet korpset skal ha i oktober og noe skal selges. Godt å bli kvitt sånt som bare ligger her og skaper rot likevel.

LSS #3 ligger forresten ute på Minneriket nå, med mange kule stempelideer og flotte LO'er.


Her er iallefall min layout. Den er laget i stående lettersize og er til BOM. Jeg laget ganske enkelt et stempel av mosegummi - tegnet og klippet ut. Det skal forestille sånne tegneseriegreier som man ser når det tas bilde... (Håpløs forklaring, men kanskje noen kloke hoder skjønner hva jeg mener likevel, hihi). Ja, og så har jeg skrevet litt om fotogalskapet og listet opp hva vi har av utstyr til kameraet nå.
Egentlig hadde jeg jo lyst til å ta med D200 kameraet, men det bruker jo bare mannen på jobben likevel. *snurt* :P
Vel, vel - det blir spennende å se hvem som går videre i kveld.

8 kommentarer:

Rita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Rita sa...

Likte LSS LOen din veldig godt, synes den ble kjempe fin. Hadde ikke visst helt hvor jeg skulle begynne hvis jeg skulle lage mitt eget stempel :) Lykke til!!

ania sa...

*hihi* - jeg skjønte tegnina med en gang mht klikkene dine *fnis* skikkelig kul ide og utførelse - og stående letter er jo tøft! Jeg stussa litt på D70'n ja -- til hvem var det mannen din kjøpte d200'en? :p Jobber han med fotografering til vanlig eller? *lurer* :)

Catrine sa...

Ania: Jeg vet jammen ikke hvem han kjøpte det til jeg... Trodde kanskje det var til oss!?
Han jobber forøvrig ikke med fotografering i det hele tatt, så at han trenger et D200 for å ta bilder av ting han skriver på whiteboard, eh... ja, det skjønner ikke jeg. *fnis* (Han jobber med IP telefoni)

Kirsten sa...

Må le litt av kamerabehovet til mannen din på jobb altså *fnis*
Men du tar jo flotte bilder med D70 også du da ;)
Håper du skal være med på Minnopol, det tror jeg blir kjempegøy nemlig :D

FrkAnne sa...

Digga Loen din altså ...

Morsom ide` og lekker ...

Kathrine sa...

Kjempekul fotoBOMlo!
Du er så flink!

Gleder meg til å se flere BOMloer!

-siri sa...

Så kul LO! Så tøft bilde og tema. Ha en god helg! Klem S.