lørdag, september 09, 2006

D200
Ja, så har vi fått oss nytt kamera. Da jeg og jentene kom hjem etter fotballtrening her en kveld, lå det en bruksanvsning til Nikon D200 på stuebordet, og bak ryggen på Arve var kameraet. Han har jo snakket om dette lenge - og ønske seg det lenge, og jeg satt faktisk tidligere på dagen og tenkte at nå er han kanskje ute og kjøper kamera. Hehe...

Jeg har ikke fått testet så mye enda, men noen bilder har jeg da tatt. Ser jeg må lese bruksanvisningen og prøve og teste ut for å få meste mulig ut av kameraet! Men jeg klarer da å ta bilder med det - jeg har jo brukt D70'en mye på M-instilling. Her er et par jeg har tatt de siste dagene.:)

4 kommentarer:

Linda sa...

Oj, så kul mann du har da! *ler* Sånne overraskelser kan man jo like. Hihi. Kos deg med nytt kamera!! :-)

Nina sa...

grattis igjen med nytt kamera :D og gratulerer med 12-årsdagen. Skjønner godt at du må mimre litt jeg ;)

Lene S sa...

Flotte bilder! Har samme kamera og er suuperfornøyd! Men jeg lærer hele tiden og har enda ikke funnet ro til å sette meg ned å lese mer om alle funksjonene. Har ikke hatt Nikon før, så kanskje jeg spør deg om råd etter hvert;o)

ania sa...

Såååå heldig!!!! Gratulerer masse med kamera!!! Og så kos med 12-åring da -- tenkte de samme tankene til Adrians 5årsdag..hvor blir det av disse årene...sukk...de vokser opp sånn :)