onsdag, august 09, 2006

Sniktitt på huset!

Ja, nå har jeg og Arve nettopp vært og tatt en sniktitt på huset! Det ble vasket ut der i dag, og de ville vi skulle komme og godkjenne når de fremdeles var der med vaskeutstyret. Vaskingen var iallefall bra!

Men jammen glemmer man fort... Jeg husket f.eks. ikke at det var panel på det ene soverrommet nede...;) Tja, jeg husket ikke engang hvor inngangen til det rommet var... hehe.
Nå har vi bestemt at i tillegg til minst to soverom, kjøkken og bad - skal vi male stua og. Det er rart hvor annerledes det ser ut uten møbler, og jeg tror vi vil angre stort om vi ikke får gjort det med en gang. Dessuten er det jo en fordel å få tatt det før de kommer og skal pusse og lakke parketten neste uke.
Da gjelder det bare å finne ut av farger og sånn og så få shoppet maling og utstyr sånn at vi er klare til helga!

Nå gleder jeg meg bare enda mer til flyttingen!!! Gleder meg til å kunne knipse bilder og vise frem på fredag!
Håper forresten på fint vær, for da kan jentene kose seg ute i hagen mens vi jobber!

2 kommentarer:

ania sa...

Såå gøy!! Og ja -- alt sånt *må* bare komme på plass før dere flytter inn på ordentlig --- iallefall om man er som oss -- vi flytta inn for 4 år siden her og fortsatt gjenstår en del ting som vi "bare skulle vente litt" med....*sukk* Lykke til! :D

Kathrine sa...

Å så morsomt med flytting! Jeg håper jeg kan fortelle lignende ting snart :) Lykke til med alt! Det er mye jobb når det står på, men så mye gøyere etterpå.