mandag, august 21, 2006

Nå er det like før

Ja, onsdag og torsdag står flytting på programmet her... Og i dag eller i morgen må jeg pakke ned scrappesakene til vi er kommet i noenlunde orden i huset. *sukk* Jeg som har fått kule nye papirer jeg har lyst til å scrappe, har haugevis med bilder fra sommerene og mange flere... og så får jeg ikke scrappet. Har funnet en notisbok så jeg kan skrive opp ideer og skisser på iallefall - sånn visst jeg skulle få tid innimellom.

I dag ble parketten lakket for siste gang, så i morgen kan vi starte å flytte litt. Vi har jo bestilt folk til å ta seg av flytting og pakking. Men klær og litt annet vil jeg ha kontroll på, så det pakker jeg selv. Ja, og scrappesakene. ;)
Jeg ble forøvrig ferdig med å male i går, og i dag rev jeg ned siste rest av maskeringstape. Burde kanskje tatt et malingsstrøk på vaskerommet og på et av badene... men jeg orker ikke male mer nå, så jeg får ta det etterhvert. Nå sliter vi litt med plassering av møbler og sånt. Har litt problemer med hvordan vi skal finne en TV benk som passer til noen hyller vi har, og jeg finner ingen klesoppheng (kroker/hattehylle/skostativ) til entréen heller... Men, men - det ordner seg vel etterhvert.

Første skoledag og i dag, og Elise ville ikke gå. Men det gikk heldigvis bra da vi først kom ned dit og traff lærerene. Og Hanna startet i barnehagen igjen. Så idag har jeg kost meg på kaffebesøk hos venninne og med en liten Ikeatur (igjen. ;) )

Her er bilder av Ida sitt rom - før og etter maling! Er fornøyd med resultatet - ble mye finere og lysere!5 kommentarer:

ania sa...

Hei! Du er vel på farta nå - ville bare ønske deg lykke til igjen! Ps...ser bare et bilde av rommet jeg...? Og flytting..herlig lovlig grunn til å frekventere IKEA! :D

Kathrine sa...

Stor forskjell der ja!
Tenk så deilig det blir å komme på plass! Vi skal jo også flytte nå, og jeg gruer meg litt til alt styret, men det er jo veldig gøy å bestemme hvor ting skal stå og sånn.

Kirsten sa...

Så flott det ble med malte vegger! Men gosj, det er jammen slitsomt å male panel altså.... Deilig å være ferdig tenker jeg, og jeg gleder meg vilt til å komme og se etterhvert :D
Og heldigvis er det snart scrappetreff også!

ania sa...

Nå ser jeg bilde av begge rommene ja - og wow, for en forskjell! Definitivt verdt å male veggene ja! :) Du er nok midt i flyttekaoset nå, er en stund siden jeg har sett noe til deg -- gleder meg til å se deg "tilbake" om ikke alt for lenge håper jeg :)

Monica sa...

Så fint rom hun får :)
Tenker du har nok å henge fingrene i om dagen, men det blir vel godt å få pakket opp alle eskene med scrappesaker igjen? Kommer du på lørdag eller? Kos deg videre med og i huset :)
Klem, Monica