søndag, august 06, 2006

Ferien er over


Dvs. iallefall for mannen. Jeg har ferie fremdeles eller aldri, alt ettersom hvordan man ser det... hehe.
Men vi har iallefall fått utnyttet de siste dagene til det fulle.

Fredag kjørte vi en tur til Horten og var på Marinemuseet der. Mannen storkoste seg - og det samme gjorde jentene - men det ble litt kjedelig å gå rundt der etter en stund. Ikke like lett for småjentene å skjønne sammenhengen med alt sammen. Hanna synes hodeskallene var mest spennende, så de måtte vi tilbake og se på en ekstra gang. ;)


Men - vi var ombord på en missil torpedobåt, og det var spennende. Og litt skummelt, iallefall for Hanna, som var redd den skulle begynne å kjøre plutselig. Så hun var glad da vi kunne komme oss på landjorda igjen. ;)
Og så var vi inne i en ubåt! Det var kult - og trangt! Jentene synes nok det var både spennende og litt skummelt - men det var artig da de fikk prøve å se ut gjennom periskopet. (hm... det er vel det det heter?)

Etter noen timer der tok vi turen til Tønsberg der vi tittet litt rundt og spiste litt ned på brygga, før vi kjørte ut til Verdens ende. Vi hadde med badetøy - så der fikk vi oss en avkjølende dukkert! Det var så flott der, nesten vindstille og med sol og herlig temperatur.

I helga har vi vært ute i båten både i går og i dag. Har holdt oss på Borøya begge dagene, solt oss, badet og grillet. Ida har vært mer under vann enn over vann... Hun har øvd seg på å ta salto i vannet. Og i dag klarte hun mange saltoer etter hverandre - både forlengs og baklengs, og jammen stod hun ikke på hendene og!

2 kommentarer:

ania sa...

Så hyggelig med alle utfluktene rundtomkring da :) Og bilder er kjekke å ha når høstmørket setter inn og antall bilder pr uke minsker..? :P Det museet så spennende ut forresten :)

Linda sa...

Så flinke dere er til å farte litt rundt. Er vel lettere der nede igrunn hvor avstandene ikke blir så store som her oppe. *s*

Hørtes ut som nok en vellykket og koselig tur. :-)

Du må forresten bare spørre hvis du vil ha hjelp med en sånn LO slide. Var ikke vanskelig igrunn, men jeg knotet pittelitt for å få den stående og ikke liggende. :p