torsdag, august 17, 2006

En søt liten gjest på scrapperomgulvet!Jeg satt nå her og scrappet i går... Tok en liten pause for jeg måtte ned på kjøkkenet for å finne meg noe å drikke. Jeg tok en liten rydderunde samtidig så det tok litt tid. Går opp trappa og hva ser jeg - det ligger en liten snuppe og sover på gulvet, med et teppe over seg og favorittkosedyret som pute. Når jeg tenker meg litt om husker jeg at Hanna ropte på meg, men jeg sa at jeg kom opp om et lite øyeblikk og at hun bare måtte legge seg i senga igjen. Kanskje hun ble lei av å vente..?
Så hva gjør en scrappemamma når hun ser dette? Jo, hun går selvfølgelig og henter kamera og foreviger øyeblikket før hun prøve å legge jenta tilbake i senga. ;)

Det var bare det at Hanna våknet, så da måtte jeg jo knipse enda noen bilder. Ja - det ble da en fin scrappehistorie av det hele. Og Hanna - hun var fornøyd, for hun fikk sove inne hos mamma og pappa i natt. ;)

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Såå søt da!
Det blir nok en fin side :)

Linda sa...

Hihi, ja den der kjenner jeg igjen, og har lært meg noen trix etterhvert - fex. så går jeg alltid en annen plass å spretter opp blitzen først. *knegg*

Scrappe-mammaer kan jo ikke la sånne sjangser på skjønne bilder og herlige historier gå fra seg.:-)

Gleder meg til å se LOen!

Nina sa...

Så herlig historie da ;) Klart du måtte hente kameraet først, vi har da noen laster *fnis* Venter på sove-LO jeg nå!!

ania sa...

*knis* så skjønt!!! :D De er utrolig skjønne de små når de legger seg ned for å sove - samme hvor de legger seg ned. Roligere og skjønnere ansikt finnes ikke enn sovende småunger!!! :)