mandag, juli 31, 2006

Scrappe, scrappe!


I dag har jeg scrappet en kjapp LO - faktisk en av de kjappeste ever tror jeg. ;)
Jeg hadde en ide til hvordan layouten skulle bli, men da jeg så at den ikke ville ende opp som jeg håpet, laget jeg den bare ferdig i en fei... hehe. Den kan vel i beste fall kalles litt artig - men ellers sitter jeg bare og ser på ting jeg har lyst til å endre. Ja, ja - spørs om den ikke ender i albumet likevel.

Og når vi snakker om album - jeg trenger mange!!! Jeg har en diger bunke LO'er som bare ligger her... Det er jo bare det at det er mye mer moro å shoppe mønsterark og kult stæsj. Og særlig nå når det kommer så mye nytt etter CHA...
Men, album må jeg nok ha etterhver - jeg må bare finne noen som er bra nok. Lurer litt på om jeg skal prøve bazzill sine? Får fundere litt og sjekke litt - blir nok ikke albumhandel riktig enda uansett. ;)

3 kommentarer:

FrkAnne sa...

Du er en mester til å få Loene dine til å se delikate ut ! Jeg likte denne kjempegodt .

Jeg liker godt albummet jeg har fra AMM , det som heter urban chic ( mener jeg å huske) !

Linda sa...

Jeg syns denne var rålekker! RdG er jo så dekorativt i seg selv. Men jeg kjenner virkelig følelsen av å få en kjempegod ide i hodet om hvordan en LO skal se ut, men så blir det slett ikke sånn som man tenkte seg. :s Kjipt, men jeg tror at man må plages litt innimella for å utvikle seg, for jeg merker at hver gang jeg har ei sånn tung kreativ kneik, så når det da løsner, så løsner det skikkelig. :-)

Som frkanne over her sier så er jo de AMM albummene dødslekker, men Bazzill er veldig gode de altså. jeg bruker jo de i lettersize. Men kjipt å bruke penger på, ja helt enig. *knis*

Kathrine sa...

Syns også den ble kjempefin! Og så Rouge de Garance da.. dømt til å lykkes nesten :D Jeg er på albumleting selv, mitt problem er at jeg begynte å scrappe i stående lettersize før jeg visste at det er vanskelig å finne album til. Så det blir kanskje skoeeskealbum eller noe ;)