søndag, juli 09, 2006

Elise 7 år!!!


Jupp, så er endelig dagen her! Elise kom flyvende ned trappa i åttetiden i dag og ropte: "Jippi, i dag har jeg bursdag!" Så da var det bare å komme seg opp og inn i stua. Der ventet gaveåpning. Ida, Kaja og Hanna hadde kjøpt gave selv; fargeblyanter, Alexander CD, strikker og godteri. Og mormor og morfar hadde sendt en gave i posten fra Stavanger - en kjempekul Diddelineveske med leppepomade, hårbørste og strikker oppi.

Så var det sykkelen sin tur. Elise ble glad, men det var nok litt overveldende og tror jeg... hihi. Men hun tok på hjelmen og satte seg oppå sykkelen og sa at det var en sånn rosa sykkel som hun hadde ønsket seg. Den må nok testen utenfor litt senere på dagen!

Nå sitter alle fire jentene nede på stuegulvet og tegner og spiser is til frokost! Har man bursdag så har man bursdag!2 kommentarer:

Monica sa...

Hipp, hipp hurra for Elise!! Gratulerer så mye med dagen til prinsessen :)
Håper dagen blir superfin!
Klem fra Julie og Monica

ania sa...

Gratulerer så mye med Elise1! Så morsomt med barn og bursdager -- de er så skjønne på bursdagene sine med all forventningen og gavene og sånn :D :D Kos dere med alle kakene!! :) Gleder meg til å se LO'ene for papirloftet :)